Miamin pormestari, joka tavoittelee ‚edistyksellisimpiä salauslakeja‘

„Haluamme varmistaa, että uskomme, että jos kaikki asiat ovat tasa-arvoisia, voitamme“, sanoi pormestari Francis Suarez.

Francis Suarez, joka on toiminut Miamin pormestarina vuodesta 2017, haluaa tehdä kaupungista houkuttelevamman Yhdysvalloissa salaus- ja lohkoketjualalle

Forbesin sunnuntaina julkaistussa haastattelussa Suarez sanoi, että Miamin lainsäätäjät tutkivat salausystävällisten alueiden, kuten Wyomingin ja New Yorkin, politiikkaa pyrkiessään edistämään salauksen ja lohkoketjun sääntelykannustimia Floridassa.

„[Miami] varmistaa, että meillä on edistyksellisimmät salauslait“, sanoi Suarez. „Haluamme varmistaa, että uskomme, että jos kaikki asiat ovat tasa-arvoisia, voitamme. Joten haluamme vain tasoittaa pelikenttää. Haluamme varmistaa, ettei kenelläkään ole etua meihin nähden helposti muutettavien lakien perusteella. “

Pormestari Suarez ei kuvannut kilpailua sääntelyn voittajaksi taisteluksi muiden lainkäyttöalueiden lainsäätäjien välillä. Pikemminkin hän antoi Wyomingille „kunnian älykkyydestä“ houkutellakseen salausyrityksiä, mutta lisäsi, että „jokaisen Amerikan ja maailman kaupungin tulisi yrittää kasvattaa teknologiaekosysteeminsä“.

„Pyrimme varmistamaan, että kannustimet ovat paikallaan ja että lainsäädäntömme edistää salausta ja lohkoketjua ja on ajattelevaa.“

Pormestari on jo viime viikkoina tehnyt useita nousevia lausuntoja Bitcoin Pro ja salauksesta, mukaan lukien Miami harkinnut kaupungin työntekijöiden ansaitsevan palkkoja BTC: nä eikä Yhdysvaltain dollareina. Hän ehdotti myös, että Miamin asukkaat voisivat maksaa paikallisista maksuista ja veroista salauksen avulla, ja sijoittaa osan kaupungin varainhoidosta Bitcoiniin, tehtävään, jota hän kutsui „vaikeimmaksi“ kolmesta ideosta.

Hän on jo puhunut muutaman korkean profiilin henkilön kanssa salausyhteisössä, mukaan lukien tapaaminen Gemini-perustajien Tylerin ja Cameron Winklevossin kanssa. Aiemmin tässä kuussa Tyler sanoi , että pormestari „näyttää tietä hallituksille ja Bitcoinille“.

Pormestari Suarez ei toimittanut aikataulua siitä, milloin nämä toimet voivat tulla voimaan Miamin 450 000 asukkaalle, mutta jotkut salausyhteisöstä ovat ilmeisesti huomanneet. Viime viikolla Bitcoin 2021 ilmoitti siirtyvänsä Los Angelesista Miamiin kesäkuun salakokoukselle.